Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu Miluieste-ma pe mine Pacatosul !

"Când vă rugaţi, nu spuneţi multe ca neamurile, că ele cred că în multa lor vorbărie vor fi ascultate. Deci nu vă asemănaţi lor, că ştie Tatăl vostru de cele ce aveţi trebuinţă mai înainte ca să cereţi voi de la El. Deci voi aşa să vă rugaţi:
Tatăl nostru, Carele eşti în ceruri, sfinţească-se numele Tău;
Vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ.
Pâinea noastră cea spre fiinţă dă-ne-o nouă astăzi; Şi ne iartă nouă greşealele noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri;
Şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăveşte de cel rău.
Că a Ta este împărăţia şi puterea şi slava în veci. Amin!"

(Mântuitorul Iisus Hristos - Evanghelia după Matei (6, 7-13)

marți, 15 mai 2012

Iluzia Superioritătii

 Iluzia Superioritătii poate fi folosită pentru a trăi experienta că nici un lucru nu este superior unui alt lucru si că inferioritatea este, de asemenea, o fictiune.
Când veti vedea Iluzia ca pe o iluzie, veti întelege că nu există nici o parte din voi care să fie superioară Întregului, deoarece fiecare parte din voi este Întregul. Atunci nu veti face apel la curaj, veti sti că voi sunteti curajul. Nu veti face apel la Dumnezeu, veti sti că voi sunteti aspectul din Dumnezeu la care ati vrea să apelati.
Voi sunteti cel care cheamă si cel care este chemat. Cel care schimbă si cel care este schimbat. Cel care creează si cel care este creat.
- N.D.Walsch -
Sursa:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3xXqXLGq6dU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu