Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu Miluieste-ma pe mine Pacatosul !

"Când vă rugaţi, nu spuneţi multe ca neamurile, că ele cred că în multa lor vorbărie vor fi ascultate. Deci nu vă asemănaţi lor, că ştie Tatăl vostru de cele ce aveţi trebuinţă mai înainte ca să cereţi voi de la El. Deci voi aşa să vă rugaţi:
Tatăl nostru, Carele eşti în ceruri, sfinţească-se numele Tău;
Vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ.
Pâinea noastră cea spre fiinţă dă-ne-o nouă astăzi; Şi ne iartă nouă greşealele noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri;
Şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăveşte de cel rău.
Că a Ta este împărăţia şi puterea şi slava în veci. Amin!"

(Mântuitorul Iisus Hristos - Evanghelia după Matei (6, 7-13)

sâmbătă, 24 martie 2012

Iubirea - Apa Vietii


"In lipsa apei, multe pamanturi s-au transformat in deserturi! Dar si multe deserturi unde s-a putut aduce apa, s-au transformat in pamanturi roditoare! Apa este viata care circula. Daca doriti sa deveniti un pamant roditor, lasati sa curga mereu apa, viata. Nu va preocupati sa stiti ce arbori vor creste, inflori si rodi, nici ce pasari vor canta pe ramurile lor.
Cineva va spune: „Dar eu vreau sa stiu mai intai care va fi locul acestui arbore sau pasari si pe ce creanga va canta.” Oh, la, la! Daca se asteapta sa cunoasca toate aceste detalii, inainte de a se decide sa lase apa sa curga, vor trece secole si nici un fir de iarba nu va creste, nici o pasare nu va canta. Lasati deci apa sa curga, veti vedea atunci cum totul isi va gasi locul, cum totul va canta, totul va inflori. Lasati apa sa curga – aceasta inseamna sa nu incetati niciodata sa iubiti. Orice vi s-ar intampla, nu va inchideti inima, fiindca atunci veti lasa sa se instaleze desertul in voi. Poate ca altii nu au nevoie de iubirea voastra, dar voi aveti nevoie sa iubiti."
Omraam Michael Aivanhov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu