Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu Miluieste-ma pe mine Pacatosul !

"Când vă rugaţi, nu spuneţi multe ca neamurile, că ele cred că în multa lor vorbărie vor fi ascultate. Deci nu vă asemănaţi lor, că ştie Tatăl vostru de cele ce aveţi trebuinţă mai înainte ca să cereţi voi de la El. Deci voi aşa să vă rugaţi:
Tatăl nostru, Carele eşti în ceruri, sfinţească-se numele Tău;
Vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ.
Pâinea noastră cea spre fiinţă dă-ne-o nouă astăzi; Şi ne iartă nouă greşealele noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri;
Şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăveşte de cel rău.
Că a Ta este împărăţia şi puterea şi slava în veci. Amin!"

(Mântuitorul Iisus Hristos - Evanghelia după Matei (6, 7-13)

luni, 26 martie 2012

Top 10 ciudatenii în România anului 2012!

http://www.catavencii.ro/uploads/files/2012/01/11/4f0daf998ede5/2.jpg
1.Bărbatul fără rate la bănci 
 Absolvent de studii superioare şi tată a doi copii, această ciudăţenie a naturii refuză de mai bine de 10 ani să facă un împrumut la bancă pentru a cumpăra chestii vitale precum: plasma de 188 de centimetri, prăjitor de pâine care te spală pe picioare sau BMW seria 7 negru cu geamuri fumurii. Potrivit medicilor, starea sa nu poate fi tratată în niciun fel, el fiind obligat să poarte acest stigmat pentru tot restul vieţii.
http://www.catavencii.ro/uploads/files/2012/01/11/4f0dafa71ab10/2.png
2. Eleva virgină 
 Deşi a ajuns aproape în clasa a 8-a, anormala asta mică nu vrea nici în ruptul capului să facă sex cu bărbaţi. Mai mult, în obrăznicia ei fără margini susţine că vrea să se concentreze pe învăţat, să intre la facultate şi să-şi construiască o carieră, urmând să facă sex protejat la momentul potrivit, cu un bărbat de vârsta ei care o iubeşte şi nu este fratele ei. Veniţi să o arătaţi cu degetul pe ciudată!
http://www.catavencii.ro/uploads/files/2012/01/11/4f0db0186b39b/2.jpg
3. Elevul de clasa a 12-a care ştie să scrie şi să citească
 Încă din clasa a I, Alexandru şi-a dat seama că are un handicap, deoarece ştia să scrie şi să citească. Ajuns în clasa a 12-a, starea lui Alexandru s-a agravat, el aflându-se într-un pericol real să ia examenul de bacalaureat din prima şi să facă ceva în viaţă. În continuare, părinţii lui Alexandru nu ştiu unde au greşit, însă degeneratul refuză să scrie cu "sh", "tz", "k", pune toate virgulele la locul lor, e fluent în mai multe limbi şi nu joacă la pariuri!
http://www.catavencii.ro/uploads/files/2012/01/11/4f0db026d95b4/2.jpg
4. Taximetristul cinstit
 Născut un gherţoi ciorditor, la fel ca restul colegilor săi taximetrişti, Nicolae a uimit pe toată lumea după ce, în urma unui accident auto, suferit în 2003, a devenit un monstru, refuzând să mai fure bani de la clienţi şi comportându-se ca şi cum ar fi un om de treabă, care îşi vede de treaba lui. Deşi Nicolae este ţinut permanent într-o cuşcă pentru a nu face bine semenilor săi, puteţi să-l vizitaţi fără probleme, să-i aruncaţi mâncare şi să-l împungeţi cu beţe prin gard.
http://www.catavencii.ro/uploads/files/2012/01/11/4f0db034842f9/2.jpg
5. Călătorul cu atobuzul care se spală
 Născut prematur, Mihai suferă de o boală congenitală care îl obligă să facă lucruri nebuneşti. De exemplu, Mihai nu poate să reziste două zile dacă nu se spală, inclusiv pe cap, stârnind mânie în mijloacele de transport în comun cu mirosul deranjant de săpun pe care îl degajă. Este că n-aţi mai auzit niciodată de aşa ceva? Nici noi! Dacă aveţi noroc puteţi să-l prindeţi pe Mihai într-o zi de vară, când face duş de trei ori pe zi şi îşi schimba de nenumărate ori chiloţii, şosetele şi tricoul. În plus, ca o bestie, adoră să se scalde ore întregi în deodorant şi aftershave, fiind aproape de nerecunoscut.
http://www.catavencii.ro/uploads/files/2012/01/11/4f0db07266aa8/2.jpg
6. Înghiţitorul de insulte 
Încă de când era mic Dorin, i-a uimit pe cei din jurul său cu abilitatea impresionantă de a înghiţi insulte fără să-şi atingă organele vitale. 20 de ani mai târziu, Dorin continuă să înghită insulte mari, insulte mici, insulte grase şi insulte gratuite. Există situaţii în care poate înghiţi chiar şi 100 de insulte pe zi. Cu toate acestea, Dorin rămâne modest şi spune că nu s-a găsit încă insulta care să-l dovedească.
http://www.catavencii.ro/uploads/files/2012/01/11/4f0db082bd182/2.jpg
7. Securistul fără funcţie oficială 
 Ofiţer activ înainte de 1989, Marius nu deţine încă o funcţie oficială, ceea ce-l transformă automat în oaia neagră a Securităţii şi o sursă inepuizabilă de amuzament pentru foştii şi actualii lui colegi, care deţin cu toţii poziţii călduţe în diferite instituţii. Doar la circ ai ocazia să-l vezi anul ăsta pe Marius cum trece prin cercuri de foc, în încercarea de a se angaja pe baza cunoştiinţelor sale, cum trimite CV-uri şi cum se prezintă la interviuri, totul pentru un salariu mizerabil neinfluenţat de relaţii, mită sau şantaj.
http://www.catavencii.ro/uploads/files/2012/01/11/4f0db0a7e1e06/2.jpg
8. Antrenorul care dă prioritate la tramvaie 
Lircea Mucescu are de gând să dea pe spate publicul plătitor de bilet cu un număr absolut incendiar. Astfel, celebrul antrenor de oină feminina va intra în ring alături de nu mai puţin de 3 tramvaie, cărora le va da prioritate. Mai întâi pe rând şi apoi în paralel. Vino să-l vezi pe Lircea cum încearcă acest truc absolut incredibil!
http://www.catavencii.ro/uploads/files/2012/01/11/4f0db0b8baca2/2.jpg
9.Cântăreaţa de muzică uşoară care refuză să se sinucidă 
 Deşi are mai bine de 15 ani de când nu a mai scos un şlagăr, nu a mai apărut la televizor sau la radio şi nu a mai făcut nimic remarcabil, fosta glorie a muzicii uşoare Blida Grăgan va lăsa audienţa cu gura căscată, refuzând să se sinucidă. În plus, Blida le va demonstra spectatorilor că duce o viaţă minunată, nu este alcoolică sau drogată şi, între timp, şi-a găsit alte hobby-uri. Crezi că va reuşi? Vino la circ ca să te convingi!
http://www.catavencii.ro/uploads/files/2012/01/11/4f0db0cad0bda/2.jpg
10. Maşina de Bulgaria cu numere de România 
 Pe final, ultima dar nu şi cea din urmă atracţie a circului anul acesta este o maşină din Bulgaria cu numere de România condusă de un cetăţean straniu, care insistă să plătească tot felul de taxe ridicole şi să fie tratat ca un gunoi de autorităţile române. O să mori de râs cînd îl vei vedea pe cretinul ăsta, aşa că lasă tot şi pregăteşte-te pentru circ! Ca să vezi cât de dobitoc e, nici măcar nu are geamuri fumurii sau tobă modificată! Vino acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu