Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu Miluieste-ma pe mine Pacatosul !

"Când vă rugaţi, nu spuneţi multe ca neamurile, că ele cred că în multa lor vorbărie vor fi ascultate. Deci nu vă asemănaţi lor, că ştie Tatăl vostru de cele ce aveţi trebuinţă mai înainte ca să cereţi voi de la El. Deci voi aşa să vă rugaţi:
Tatăl nostru, Carele eşti în ceruri, sfinţească-se numele Tău;
Vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ.
Pâinea noastră cea spre fiinţă dă-ne-o nouă astăzi; Şi ne iartă nouă greşealele noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri;
Şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne izbăveşte de cel rău.
Că a Ta este împărăţia şi puterea şi slava în veci. Amin!"

(Mântuitorul Iisus Hristos - Evanghelia după Matei (6, 7-13)

joi, 27 septembrie 2012

De ce sa consumi miere inainte de culcare?     Se spune ca atletii greci se indopau cu miere in timpul antrenamentelor pentru Olimpiada, convinsi fiind ca vor avea mai multa energie si performante mai bune. Si, pe undeva, e adevarat, pentru ca mierea contine glucoza si fructoza, ceea ce face ca rezervele de glicogen sa fie considerabil mai mari.
Iar in cazul in care ai nevoie de rezistenta, trebuie sa stii ca mentinerea zaharului din sange la cote stabile este importanta, rezervele de glicogen fiind esentiale. Conform
Daily Mail, o lingurita de miere are numai 22 de calorii
, in timp ce aceeasi cantitate de zahar are 15. Insa mierea hraneste creierul aproape instantaneu, constand aproape in parti egale in fructoza si glucoza.

Energie pentru
creier, pe timpul noptii

O lingurita de miere, inainte de culcare, este garantia ta ca creierul va avea energie indeajuns de multa sa functioneze si pe timpul noptii. Si asta pentru ca desi tu te-ai culcat, el mai are ceva treaba. Fructoza va fi stocata sub forma de energie la nivelul ficatului, gata sa fie de folos pe timpul noptii, astfel ca tu sa te trezesti odihnit.

Despre Hipocrate, parintele medicinei moderne, se spune ca zilnic consuma miere, folsoind-o inclusiv pentru tratarea sifilisului. Intr-adevar, mierea imbunatateste sistemul imunitar si are efect antibacterian atat intern, cat si extern, ajutand organismul sa se vindece.

Mierea este excelenta in caz de herpes, psoriazis, eczeme si chiar articulatii care dor. Poate fi folosita pentru tratarea simptomelor unei imunitati deficitare, cum ar fi oboseala, infectiile repetate, alergiile si racelile.


Buna pentru sistemul imunitar

Contine o multitudine de
vitamine, minerale, aminoacizi si bioflavonoide ce garanteaza functionarea eficienta a sistemului imunitar. Cateva lingurite de miere pe zi garanteaza si un somn de calitate, ce ajuta, la randul sau, sistemul imunitar.

Tot mierea are si un usor efect laxativ, mai ales in cazul constipatiei asociate cu inaintarea in varsta si balonarea, urmari ale unei diete bogate in
alimente procesate si sarace in fructe si legume
.

Mierea intretine si o flora bacteriana sanatoasa la nivel digestiv, ajutand digestia si fiind de folos mai cu seama celor cu sindromul colonului iritabil. In cazul ulcerului gastric, se recomanda 2 lingurite de miere de trei ori pe zi.


Leacul perfect pentru raceala

Tot mierea, care este un diuretic, indeparteaza
apa in exces de la nivelul tesuturilor si articulatiilor, ceea ce este benefic daca suferi de inflamatii. Consumata dimineata, cu un praf de scortisoara, va face muschii sa nu mai doara, iar incheieturile sa fie mai mobile, mai putin dureroase.

Antiviral natural, mierea se dovedeste a fi leacul perfect pentru raceala, dupa cum a demonstrat un studiu recent al Universitatii Pennsylvania, mai ales daca se consuma o lingura pe zi.
 

Sursa:primit pe mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu